۱۶ فروردین ۱۳۹۰، ۱۱:۱۲

در گفتگو با مهر مطرح شد:

آمار بیکاری قابل استناد نیست/ شناسایی بیکاران به صورت خانه به خانه

آمار بیکاری قابل استناد نیست/ شناسایی بیکاران به صورت خانه به خانه

عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران شناسایی خانه به خانه بیکاران و بررسی وضعیت کارجویان را تنها راه ارائه آمارهای قابل استناد برشمرد و گفت: هم اکنون آمارهای کاهش بیکاری قابل لمس نیست.

علی دهقان کیا در گفتگو با مهر با تاکید بر اینکه برای ارائه قضاوت های درست در مورد نرخ بیکاری و وضعیت اشتغال زایی در کشور نیازمند آمارهای قابل استناد هستیم، گفت: وقتی گفته می شود نرخ بیکاری کاهش یافته است، بدون اعلام جزئیات و وضعیت کامل آن در استان ها نمی توان قضاوت کرد.

عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران، اظهار داشت: وقتی نرخ رشد اقتصادی به صورت دقیق مشخص باشد می توانیم در مورد نرخ بیکاری صحبت کنیم و ارزیابی نمود.

دهقان کیا با بیان اینکه در نبود آمارهای قابل استناد، فعالان و کارشناسان بازار کار برداشت ها و ارزیابی های خود را از وضعیت بیکاری و اشتغال ارائه می کنند، ادامه داد: علاوه بر این چیزی که مشخص است اینکه نرخ بیکاری باید کاهش یابد و برای آن باید پیش نیازها و مقدمات خاصی تعریف و اجرا شود.

این مقام مسئول در حوزه کار و اشتغال، افزود: برای اینکه بخواهیم آمار و اطلاعات درستی از بیکاری و اشتغال در استان ها داشته باشیم لازم است تا ادارات کل کار و امور اجتماعی و همچنین سازمان های تامین اجتماعی در این زمینه ها از منازل افراد بررسی های اشتغالی واقعی را انجام دهند.

عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران با بیان اینکه در این بخش باید از خانوارها پرسید که چند نفر از آنها بیکار و در جستجوی کار هستند، گفت: وقتی بتوانیم چنین آماری را داشته باشیم آن وقت می توان گفت که با یک آمار واقعی و روشنی از بیکاری و اشتغال در کشور مواجه هستیم.

به گفته دهقان کیا، در کنار اینکه لازم است تا خانه به خانه وضعیت بیکاری و اشتغال افراد دنبال و مورد ارزیابی قرار گیرد لازم است تا اقدامات موثری نیز برای تحقق آن صورت گیرد. از این طریق نه تنها می توان به کنترل نرخ بیکاری فائق شد بلکه هرگونه کاهش بیکاری و ایجاد فرصت های شغلی از سوی جامعه لمس می شود و افراد آن را تایید می کنند.

وی خاطر نشان کرد: در هر صورت باید گفت ایجاد اشتغال و فرصت های جدید شغلی نیازمند حرکت در مسیر جهاد اقتصادی و تدوین برنامه هایی اجرایی از طریق شناخت نیازهای واقعی بازار کار است.

کد خبر 1281532

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha